Translate

Seguimos con el regalo... 2ª Parte

Aunque por fin ya todo ha acabado, seguiré narrando todo hasta su final.

                         ______________________________

1a parte --> http://amandoloquesehace.blogspot.com.es/2016/03/fue-un-regalo.html

Com obrir una escola bressol i no morir en l’intent
(Titulo que en próximos capítulos será cambiado)

Amb tot el meu amor, a les nostres famílies, amics que han confiat en nosaltres i en la nostra amistat que està per sobre de totes les coses.


Escrit per Laia M.T 
Inici - Març del 2015
.........

Aquell dia que segur que la Pepa recorda vam anar-hi i a la Pepa se li va cagar un colom al cap, si però no al cabell, encara més graciós, ella i jo anàvem amb la meva moto i se li va cagar al casco, a la visera per on s’obre i es tanca, així que tenia cagadeta de colom per davant i per dins de la visera, mmmm perfecte per donar una bona impressió.

No sé si confonc dies però el meu pare estava a la porta de l’escola abans que nosaltres, perquè ell també volia veure l’escola o això vas ser més tard i nosaltres primer. Si, ara recordo, primer vam anar nosaltres i un altre dia va venir el meu pare per mirar tema portes, i més infrastructura.

Vam arribar i vam demanar, exigint sempre J, una tovalloleta humida ja que la caca de colom començava a eixugar-se.  L’entrada a la porteria era fosca...una escala molt negre, moltes escales...i arribaves a dalt, s’obria la porta ben gran i apareixia un món de colors. En aquell moment, no gaires colors, no gaire llum, però els espais eren i són grans i ens vam quedar sorpreses, del espai tan bonic que tenien i el poc aprofitat que el tenien; mirant l’escola se’ns acudien idees de com estaria i ens emocionàvem amb la de coses que podríem arribar a fer. Vam decidir pensar-ho i parlar-ho amb les nostres famílies. Per la teva part no ho sé gaire, però la meva no eren molt partidaris d’invertir tal quantitat de diners, però hem van dir que si trobava com fer-ho (és a dir, aconseguir els diners) que tirés endavant.
Tu?
  

Recordo que  tot va anar molt ràpid, José Luis, gestors, notaris, la caixa...consorci tot i tot anava molt ràpid i jo havia de marxar a Nàpols a passar el meu primer Nadal amb la família de la meva parella.

Primer de tot, les visites a l’escola per decidir-nos segur. Després arribar a un acord amb la senyora, la filla de la propietària de la llicencia, “vaya personaje”, però que gràcies a ella nosaltres vam aconseguir el nostre somni/projecte, tenir la llicencia de la nostra escola bressol.

En fi, llavors, tot va anar com molt ràpid. Vam haver de crear una empresa, però teníem infinitat d’opcions. S.L, S.A, S.C.P, tot ens sonava a xino! Però vam confiar amb el gestor, i vam crear una S.C.P, societat civil privada. Fantàstic, paga per aquí, fes-te autònoma per allà, torna a pagar per aquí, i...sobretot tot ha d’estar en regla i com diu l’estat! És a dir, si no has pagat prou  hauràs de pagar més. Ens vam fer amigues de “La Caixa”, consells per obrir el compte que millor ens anava, però mai, mai us fieu dels bancs, a vegades si, però si saben de que van, ja que a nosaltres ens van tornar boges, L O Q U E S, ara signa tu, ara l’altre, per després no tenir res. Així que consell, que sempre us porti les vostres coses una sola persona i si pot ser, dona, ho sé es molt cruel, però us ho recomano, crec que puc dir recomanem.

                             ___________________________________________

Pues por esta semana ya está todo, espero que os esté gustando y que vayáis aprendiendo un poquito día a día!


"Oro parece plata no es, ¿qué es?"

No hay comentarios:

Publicar un comentario